Modern Combat 3: Fallen Nation

Modern Combat 3: Fallen Nation 1.1.1

Herstel de wereldvrede in bikkelhard actiespel

VOOR

  • Prachtige graphics
  • Uitgebreid, imposant verhaal
  • Goed acteerwerk
  • Multiplayer modus

TEGEN

  • Wij vonden ze niet

Excellent
9

Modern Combat 3: Fallen Nation is een first person shooter voor Android telefoons. Het decor voor het spel betreft een verscheurd Amerika, waar jij orde op zaken moet stellen.

Wanneer je denkt dat mobiele apparaten geen intense speelervaringen bieden heb je het mis. Modern Combat 3: Fallen Nation is één van de beste actiespellen voor Android, vergelijkbaar met games op spelcomputers en moderne pc's. Het spel biedt 13 bloedstollende missies en een uitgebreide multiplayermodus voor maximaal 12 spelers. De singleplayermodus voert onder andere langs Los Angeles, Pakistan en Noord Korea, onder begeleiding van een sterke verhaallijn.

Als brave soldaat kom je in Modern Combat 3: Fallen Nation terecht bij een select groepje guerrillastrijders, die alles op alles zetten om Amerika te redden uit de klauwen van communistische overheersing. Er staan daarbij tal van wapens tot je beschikking en af en toe klim je zelfs in een helikopter of tank om de klus te klaren. De besturing in Modern Combat 3: Fallen Nation is intuïtief: bewegen doe je met een virtueel pookje links op het scherm en schieten, sprinten of granaten gooien met knoppen onderin.

Modern Combat 3: Fallen Nation combineert een meeslepend verhaal met prachtige graphics en een bombastische soundtrack. De gelijkenis met Call of Duty en Battlefield mag je maken, maar daarna rustig vergeten. Dit is een gelikt, origineel spel waar je uren plezier aan beleeft.

Meeste downloads Arcade games voor android

Meer
Modern Combat 3: Fallen Nation

Download

Modern Combat 3: Fallen Nation 1.1.1

Beoordelingen about Modern Combat 3: Fallen Nation

  • door Anonymous

    Nice maar.....
    Hele mooie game, mooie graphics dikke wapens.... alleen 1 ding is dat hij nogal vaak crasht... he...   Meer